Translate

20150303

Υποτροφίες Σε 5 Νέους Για Το... Κόκκινο Νερό! Τις Χορηγεί Διεθνής Σκηνοθέτης Χορογράφος Που Ζει Στην Περιοχή

Ο φιλλέληνας Amadeo προσκαλεί νέους  με καλλιτεχνικές αναζητήσεις και ανησυχίες - Το σεμινάριο θα γίνει το καλοκαίρι στο Κόκκινο Νερό


Υποτροφία σε πέντε νέους άντρες ηλικίας από 18 έως 25 χρονών με ευχέρεια στην κίνηση και ανοιχτό μυαλό, χορηγεί για το καλοκαίρι του 2015, ο διεθνής σκηνοθέτης χορογράφος -εμπνευστής του μιούζικαλ “Hair”,  παρασημοφορημένος από την Γαλλική Κυβέρνηση του Ζάκ Σιράκ και προσωπικός φίλος του Σταύρου Ξαρχάκου - Amadeo Barrios.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο “L' atelier” του Amadeo σε συνεργασία με τη σχολή θεάτρου του στο Παρίσι, στην παραλιακή κοινότητα  Κόκκινο Νερό της Λάρισας, από τις 22 Ιουνίου έως τις 10 Αυγούστου 2015.
Απευθύνεται σε νέους που αγαπούν το χορό, τη μουσική, το θέατρο, με ευχέρεια κίνησης και επιθυμούν να μάθουν πως να γίνουν καλύτεροι, τι είναι η επαγγελματική πειθαρχία, να εξελίξουν το επάγγελμα που έχουν επιλέξει και να αποκτήσουν διεθνή εμπειρία.

Οι επιτυχόντες θα λάβουν πλήρεις υποτροφίες που περιλαμβάνουν εισιτήρια μετ' επιστροφής, τη  διαμονή τους στο Κόκκινο Νερό και 100euro ανά εβδομάδα για προσωπικά τους έξοδα.
Οι ακροάσεις για τους υποψήφιους θα πραγματοποιηθούν σε δύο ημερομηνίες, την Πέμπτη 9 Απριλίου και τη Δευτέρα 25 Μαίου από τις 6 μέχρι τις 7.30 το απόγευμα, στο μουσικό χώρο επι της οδού  Βύρωνος 19 και Λαπηθών στη Λάρισα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω της σελίδας “The Lost Star Events” στο facebook ή
στο e-mail amahousepr@gmail.com, για τις αιτήσεις ή οποιαδήποτε άλλη πληροφο
ρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου