Translate

20150128

Ο πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και πρώην διευθυντής της εφημερίδας «Ελευθερία» Γιώργος Δημητρακόπουλος ανακηρύχτηκε Eπίτιμος πρόεδρος της περιβαλλοντολογικής εταιρίας Water Action / Δράσεις Νερού .


Eπίτιμος πρόεδρος της περιβαλλοντολογικής εταιρίας  δράσεις νερού ανακηρύχτηκε ο Γεώργιος Δημητρακόπουλος γιος  του Παναγιώτη Δημητρακόπουλο  . ο Γεώργιος Δημητρακόπουλος ς επισκέφτηκε της δράσεις νερού στο κόκκινο νερό και ξεναγήθηκε στις Ιαματικες Πηγες και σε ιστορικούς χώρους.
Tο προεδρείο και τα μελή της  εταιρείας καλωσόρισαν τον  Γεώργιος Δημητρακόπουλος και τον 
 ανακηρύξαν επίτιμο πρόεδρο. ο Γεώργιος Δημητρακόπουλος ευχαρίστησε για την τιμή αυτή και μίλησε θερμά για τα μελή και την ιστορία της εταιρείας.

Ποιος είναι ο Γιώργος Δημητρακοπουλος

Ο κ. Δημητρακόπουλος,εξελέγη τρεις φορές ευρωβουλευτής με τη ΝΔ. Οπως αναφέρει στο βιογραφικό του «το 1977 τοποθετήθηκε ακόλουθος στο Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στις Η.Π.Α., θέση στην οποία παρέμεινε έως το 1979. Τη διετία 1979-81 ήταν επιστημονικός συνεργάτης του Fletcher School Of Law And Diplomacy της Βοστόνης των Η.Π.Α., στον τομέα της Διπλωματικής Ιστορίας. Από το 1984 έως το 1986 διετέλεσε ειδικός συνεργάτης του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου και από το 1986 έως το 1989 ειδικός σύμβουλος του πολιτικού γραφείου του τότε υπουργού Εξωτερικών Κάρολου Παπούλια για πολιτικοστρατιωτικά θέματα, καθώς και θέματα Τύπου».

Πηγη iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου