Translate

20170406

Τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας προς WATER ACTION / ΔΡΑΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥ και την εποικοδομητική τους συνεργασία επιβεβαίωσε ο ΑντιπεριφερειάρχηςΘεσσαλίας κ. Αθανάσιος Παιδής.

Προσθήκη λεζάντας
Τη  στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας προς WATER ACTION / ΔΡΑΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥ και την εποικοδομητική τους συνεργασία επιβεβαίωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Παιδής σε συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της περιβαλλοντικής οργάνωσης Δράσεις Νερού, Δημήτρη Ευθυμιου.
Στη συνάντηση συζητήθηκε τόσο το πολυεπίπεδο έργο που επιτελεί «Η WATER ACTION », όσο και οι ανάγκες που αντιμετωπίζει προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί σε όλα τα αιτήματα που δέχεται.
Ο κ. Δημήτρης Eυθυμιου ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για τη στήριξη προς τον οργανισμό και τον ενημέρωσε για τα προβλήματα και τις δρασεις της WATER ACTION .
Επίσης, εστίασε στην ανάγκη περαιτέρω συνεργασίας προκειμένου να αναπτυχθούν δράσεις από κοινού με στόχο την ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των πολιτών σε θέματα που αφορούν τον Ιαματικό Τουρισμό .
Αμεσα, θα υπάρξει συνεργασία με «Δράσεις Νερού» σε εκδήλωση ( ημερίδα ) που θα γίνει σε γνωστό ξενοδοχείο τις Λάρισας με θέμα Το νερό είναι πηγή ζωής / Το ιαματικό νερό είναι υγεία.», προκειμένου να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για το πολυτιμότερο φυσικό αγαθό.
Ενώ βέβαιη θεωρείται και η συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια (εθελοντικού καθαρισμού του βυζαντινού γεφυριού.)



Παρακάτω σα παραθέτουμε τις γραπτές αιτήσεις που παραδώσαμε στον Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Παιδής

Προσθήκη λεζάντας
Προσθήκη λεζάντας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου