Translate

20090123

Ξεκιναμε...


Ξεκιναμε μια προσπαθεια δημοσιοποιησης του πλεον διοικητικου παραλογισμου της χωρας,την υποθεση Κοκκινου Νερου.

Ενος αρχαιου οικισμου στα παραλια της Λαρισας(Ευρυμεναι),ενος οικισμου που ξεκινησε πρωτος την προσπαθεια τουριστικης αξιοποιησης (Αν οχι στη χωρα τουλαχιστον στη Βορεια Ελλαδα),ενος πανεμορφου οικισμου οπου καταρακτες του Κισσαβου συναντουν τα Αιγαιοπελαγιτικα κυματα.

Ενος οικισμου που παραμενει αιχμη του δορατος της χωρας στον εισερχομενο τουρισμο απο τις πρωην χωρες του ανατολικου μπλοκ(Πολωνια,Ουγγαρια,Τσεχια.Σλοβακια).Ενος οικισμου οπου συμφεροντα τον εχουν αφησει στην τυχη του,παραμελημενο,και το κυριοτερο:ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΔΥΟ!!!!

Απο την εποχη της χουντας λοιπον αρχιζει ενας παραλογισμος οπου κρατα γερα μεχρι τις μερες μας.Η τοτε κοινοτητα Καριτσας μεσω της δικαστικης οδου προσπαθησε να παρει απο την κοινοτητα Μελιβοιας τον οικισμο μεσα στα ορια της κοινοτητας Καριτσας.Μετα απο πολλες δικες σαν Ποντιος πιλατος το δικαστηριο ΧΩΡΙΣΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΔΥΟ!!!!!! ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΣΧΙΝΤΗ ΠΡΑΣΣΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΚΑΛΥΨΩ.(ΓΚΟΥΡΑ).

Εκτοτε η διοικητικη μεταρυθμιση του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ενωσε σε καποδιστριακους δημους πολλες κοινοτητες αλλα το Κοκκινο Νερο δεν το ενωσε παλι.Τα περιπου 80% πηγαν στο Δημο Ευρυμενων και τα υπολοιπα 20% στον Δημο Μελιβοιας.Αυτη η διοικητικη διχοτομιση τυπου ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εφερε τον ηθελημενο μαρασμο του τοπου.οι κατοικοι οντας στην συντριπτικη τους πλειοψηφια Μελιβοιοτες εμειναν ξενοι στον τοπο τους.


Σ αυτο το ιστολογιο θα δημοσιευουμε καθημερινα τα κακως κειμενα και θα προσπαθησουμε να σας δειξουμε πως ειναι η ζωη στην πρασσινη γραμμη.


ΙΣΟΡΟΠΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΣΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ

ΤΑ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

Οι μενοντες εκειθεν του ρεματος στα ορια του Δημου Μελιβοιας εχουν


  1. Διαφορετικο αστυνομικο τμημα(Αγιας μεχρι το ρεμα,Ραψανης ενθεν του ρεματος)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  2. Διαφορετικη ενορεια.υπαγονται στην Ιερα μητροπολη Δημητριαδος,οι Ενθεν του ρεματος στην Μητροπολη Λαρισης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

  3. Διαφορετικη ΔΟΥ.οι εκειθεν στην ΔΟΥ Αγιας,οι Ενθεν στη Β ΔΟΥ Λαρισας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Υδρευονται απο το δικτυο Κουτσουπιας οι ενθεν απο το δικτυο Στομιου.

Ολα αυτα σε εναν τοσο μικρο οικισμο σαν αυτον του Κοκκινου Νερου.


Θα σας μεταφερω μεσω του διαδικτυου τι εστι να ισοροπεις στην πρασινη γραμμη που χαραξαν σε μια μικρη κοινοτητα ολες οι μεχρι τωρα κυβερνησεις.


Η ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ


Κυριες και κυριοι καλωσορισατε στο ιστολογιο μου.



1 σχόλιο: